Запрошуємо ознайомитися з алгоритмом дій вступника на основі повної загальної середньої освіти:

  1. Підготувати пакет потрібних документів (Перелік документів для вступу).
  2. Починаючи з 1 липня створити електронний кабінет вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua (див. «Інструкція користувача …»)
  3. Для вступників на спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (декоративне мистецтво), 017 Фізична культура і спорт – потрібно зареєструватися для проходження творчих конкурсів (алгоритм реєстрації на творчий конкурс). Після реєстрації до вас зателефонує працівник приймальної комісії і надасть більш детальну інформацію.
  4. У період з 14 по 23 липня подати документи (сформувати електронні заяви у своєму електронному кабінеті). Однак є винятки певних категорій вступників, які подають заяви паперово (Правила прийому).
  5. 28 липня електронна база оприлюднить списки, рекомендованих до зарахування за державним замовленням (зайти в свій електронний кабінет і перевірити статус своїх заяв).
  6. Вступники, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті буде запис «рекомендовано до зарахування» за однією із заяв), до 18-00 02 серпня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію Університету (бульвар Шевченка, 81, корпус № 1). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії. Також, виконання вимог вступниками можливе через електронні кабінети з накладенням кваліфікованого електронного підпису.
  7. Вступники, які не отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті відсутній запис «рекомендовано до зарахування»), до 18-00 10 серпня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію Університету (бульвар Шевченка, 81, корпус № 1) та укласти договір про надання освітніх послуг (для осіб, які не досягли 18-річного віку, обов’язкова присутність одного із батьків вступника). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.
  8. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.

Алгоритм дій вступника на основі диплома молодшого спеціаліста:

  1. Підготувати пакет потрібних документів (Перелік документів для вступу).
  2. Починаючи з 1 липня створити електронний кабінет вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua (див. «Інструкція користувача …»).
  3. У період з 14 по 23 липня подати документи (сформувати електронні заяви у своєму електронному кабінеті). Однак є винятки певних категорій вступників, які подають заяви паперово (Правила прийому).
  4. Ознайомитися із розкладом вступних випробувань (Розклади вступних випробувань). Підготуватися до вступних випробувань можна користуючись програмами на сайті ЧНУ (Програми вступних випробувань)
  5. 26 чи 27 липня скласти фахове вступне випробування. Більш детальну інформацію про час складання іспиту – зателефонує і повідомить працівник приймальної комісії.
  6. Після оприлюднення рейтингових списків, з 02 по 06 серпня, принести у відбіркову комісію оригінал документа про освіту та укласти договір про надання освітніх послуг. Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії. Також, виконання вимог вступниками можливе через електронні кабінети з накладенням кваліфікованого електронного підпису.
  7. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.

Алгоритм дій вступника за ОС «магістр»:

  1. Підготувати пакет потрібних документів (Перелік документів для вступу).
  2. Починаючи з 15 по 23 липня подати документи для вступу:
  • а) для вступників, які складали ЄВІ або ЄВІ та ЄФВВ – в електронній формі (також дана категорія повинна з 1 липня створити електронний кабінет вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua (див. «Інструкція користувача …»);
  • б) для вступників, які вступають на контракт на основі диплома спеціаліста/магістра – в паперовій формі.
  1. Ознайомитися із розкладом вступних випробувань (Розклади вступних випробувань). Підготуватися до вступних випробувань можна користуючись програмами на сайті ЧНУ (Програми вступних випробувань)
  2. У період з 28 по 30 липня – скласти вступні випробування.
  3. Після оприлюднення рейтингових списків, з 02 серпня до 07 серпня принести у відбіркову комісію оригінал документа про освіту та укласти договір про надання освітніх послуг. Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії. Також, виконання вимог вступниками можливе через електронні кабінети з накладенням кваліфікованого електронного підпису.
  4. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.
    Джерело: cdu.edu.ua
    Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького